2023-05-11 Nya hyresgäster till Alviks Torg

Alviks Torg fortsätter att locka hyresgäster. Ytterligare två bolag har tecknat hyresavtal på totalt 1 400 kvadratmeter. Det ena av dem är 2Secure som nu etablerar sitt nya huvudkontor på Alviks Torg. Kristina Nirvin, marknadschef på Anders Bodin Fastigheter säger: ”Vi gläds åt det fortsatt starka intresset för våra lokaler på Alviks Torg och är mycket stolta över att just 2Secure har valt att etablera sitt huvudkontor här hos oss”.

2Secure är en strategisk rådgivare inom säkerhet, risk- och krishantering för både privata och offentliga aktörer och sökte efter en ny arbetsplats som mötte deras högt ställande krav på lokal och omgivning. Inflytt sker Q1 2024.

”Vi ser mycket fram emot att flytta till Alviks Torg. Läget är viktigt för oss och kontoret möter våra önskemål och förväntningar på ett mycket bra sätt”, säger Johan Nykvist, VD 2Secure.

Marie Meyer, Head of Leasing Colliers, är nöjd med framgången av uthyrningen: ”Vi ser en perfekt matchning mellan fastighetsägaren och hyresgästerna där samtliga är långsiktiga och solida aktörer. Det är väldigt roligt och förståeligt att de uppskattar läget på Alviks Torg med utmärkta kommunikationer, brett serviceutbud och det fina läget vid vattnet”.

Kontaktperson

Kristina Nirvin

Marknadschef
08-445 96 58
kristina.nirvin@andersbodin.se