2023-07-04 Hotell- och Restaurangfacket

Hotell- och Restaurangfacket etablerar nytt kontor på Alströmergatan 12

Anders Bodin Fastigheter har tecknat avtal med Hotell- och Restaurangfacket  (HRF) som etablerar nytt huvudkontor om 1 700 kvadratmeter kontor på Alströmergatan 12 på Kungsholmen. Tillträde till lokalerna kommer att ske den 1 mars 2024 och hyreskontraktet sträcker sig över sex år.

Fastigheten är belägen intill Fridhemsplan på Kungsholmen och erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter och ett brett utbud av närservice, bland annat genom Västermalmsgallerian.

”Jag är glad över vårt samarbete och den lösning som vi nu har landat i. Den här flytten till moderna och fina lokaler kommer innebära dels en mer effektiv lösning och dels en mer glädjefylld och kreativ arbetsplats för oss”, säger Malin Ackholt, förbundsordförande för Hotell- och restaurangfacket tillika styrelseordförande för Hotell- och restauranganställdas a-kassa.

”Vi gläds åt affären och är mycket stolta över att få hälsa Hotell- och Restaurangfacket välkomna till oss och till Alströmergatan 12”, säger Kristina Nirvin, marknadschef på Anders Bodin Fastigheter.

”Vi gratulerar både hyresgäst och fastighetsägare till en fin affär och ett gott samarbete. Vi är övertygade om att den centrala placeringen och de fantastiska lokalerna kommer att möjliggöra en produktiv och trivsam arbetsmiljö för HRF. Vi önskar dem varmt välkomna till Alströmergatan”, säger Marie Meyer, Head of Leasing på Colliers.