2015-09-09 Manpower till Alvik

 

Vi hälsar Manpower, NordicNet och Sharp varmt välkomna till Alviks Torg!

Manpower, ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag, flyttar runt årsskiftet delar av sin verksamhet inklusive sitt ledningskontor från City till Alviks Torg. Sharp, som redan idag sitter med delar av sin verksamhet i Alvik, har i sin samlokaliseringsprocess valt att framgent fördubbla sin yta och därmed förlägga huvuddelen av sin verksamhet på Gustavslundsvägen 12. Samtidigt har även Nordic Net Products tecknat ett nytt hyresavtal och flyttar till Gustavslundsvägen 12. Totalt omfattar dessa tre förhyrningar cirka 5 000 kvadratmeter kontor.

Vi är väldigt glada över att ha attraherat ännu ett starkt varumärke som Manpower till Alviks Torg. Vi är även oerhört stolta över att Sharp valt att utöka och fortsätta sitt långa samarbete med oss samt att Nordic Net Products valt att flytta till ny lokal inom vårt bestånd.  Under våren har vi upplevt ett starkt intresse för Alviks Torg och våra lokaler, denna trend återspeglas tydligt i nu tecknade hyresavtal med långa hyrestider och starka hyresflöden. Vi ser väldigt mycket fram emot att välkomna vår nya hyresgäst och fortsätta vårt goda samarbete med befintliga hyresgäster, säger Kristina Nirvin på Anders Bodin Fastigheter.

Maria Mastej på Savills har agerat rådgivare åt Anders Bodin Fastigheter i affärerna och Johan Sosa på Newsec Corporate Solutions var Sharps rådgivare.

Kontaktperson

Kristina Nirvin

Marknadschef
08 445 96 58
kristina.nirvin@andersbodin.se